Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Οργάνωση καταστήματος SPA Νυχιων και εκπαίδευση προσωπικού.



Εάν θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά και να δημιουργήσετε κατάστημα υπηρεσιών ενός σύγχρονου nail studio με την πολυετή μας πείρα μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί τον χώρο και να σας κατευθύνουμε για μια πετυχημένη επιχείρηση.

Ξεκινάμε από την εύρεση και επιλογή του κατάλληλου χώρου πράγμα πολύ σημαντικό και προχωράμε στο στήσιμο του μαγαζιού με την σωστή και εργονομική εκμετάλλευση του χώρου για τις προσφερόμενες υπηρεσίες που θα θέλετε να εφαρμόσετε καθώς και την υπόδειξη των σωστών εργαλείων, συσκευών όχι απαραίτητα τις ποιο ακριβές αλλά τις ποιο λειτουργικές και επικερδή για την επιχείρηση σας.

Έχοντας αναλάβει υπεύθυνες θέσεις σε μεγάλα nail studio μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά τι είναι αυτό που θα χρειασθείτε και τις κατευθύνσεις για το ξεκίνημα σας από ένα nail studio ως ένα ολοκληρωμένο SPA CENTER.

Ακόμα και εάν έχετε ξεκινήσει την επιχείρηση σας και για κάποιο λόγο νομίζετε ότι δεν αποδίδει όπως εσείς θα θέλατε μπορούμε να το δούμε μαζί και να βελτιώσουμε την απόδοση του καταστήματος σας.

Μετά από πολλά χρόνια στο χώρο έχουμε τις κατάλληλες γνωριμίες για την εύρεση κατάλληλου προσωπικού με καλούς χρόνους και ποιότητα αποτελέσματος.

Γίνετε επίσης εκπαίδευση του υπάρχων προσωπικού σας σε νέες τεχνικές αλλά και βελτίωση των ήδη εφαρμοζομένων .








5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την πόλη καλή ενημέρωση.
Να φωτίσω κάτι έχω ένα μαγαζί σχετικά καινούργιο αιδώ και 2 χρόνια και το μόνιμο πρόβλημα μου είναι το σωστό προσωπικό ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
θα ήθελα να εκπαιδεύσω το προσωπικό μου για να μου αποδίδει καλύτερα και να μάθει και νέα πράγματα που ζητάνε οι πελάτισσες αυτό μπορεί να γίνει από εσάς στον χώρο μου και εάν ναι πόσο θα κοστίσει περίπου...??
Ευχάριστο πολύ
Τζοάννα

DREAM NAILS ART. είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΑΝΑ.
ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ eka.nail.art@gmail.com ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

ΦΙΛΙΚΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

poli kalo blog bravo Katerina!!!

perimenoume ta nea gia to magazi!!!

Ανώνυμος είπε...

pou mporoume nas vroume??

margarita είπε...

poli kalo to club sto facebook!!!

ean thelete sinergates thqa me endiefere poli

filika

Margarita